Conferințe

Servicii complete

Conferințele și lansările de produse sunt oportunități unice pentru companii de a-și consolida statutul și de a-și afirma prezența pe piață. De aceea ne asigurăm că fiecare eveniment este pregătit în detaliu pentru a reflecta profesionalismul și excelența pe care clienții noștri le merită. Fiecare sală a centrului nostru de evenimente din Brasov este echipată cu toate facilitățile necesare pentru desfășurarea optimă a conferințelor și a lansărilor de produse, iar echipa noastră stă la dispoziția clienților pentru a asigura succesul fiecărui eveniment.

În plus, completăm experiența noastră cu un hotel de lux în incinta complexului, unde clienții pot beneficia de servicii impecabile și de o experiență culinară deosebită, asigurată de unul dintre cei mai apreciați chefi din Brașov, chiar și din România. Serviciile noastre suport și tehnice sunt concepute pentru a acoperi toate nevoile și cerințele evenimentului, iar echipa noastră demonstrează de fiecare dată că la Lux Divina, conferințele și lansările de produse devin standarde de profesionalism și excelență.

Sala Dacia

Sala Dacia, cu siguranță una dintre cele mai mari săli de conferințe din Transilvania, a găzduit primul eveniment în decembrie 2015. Cu o capacitate de 2000 de locuri în format teatru, sala este echipată cu cele mai moderne echipamente și facilități, asigurând desfășurarea optimă a oricărui eveniment sau lansare de produs.

Ecranul LED HD de 24 mp, spațiul perfect deschis, sistemele de climatizare și ventilație sunt elemente care transformă Sala Dacia în locul perfect pentru conferințe de anvergură.

Capacitate si versatilitate

Cu o capacitate variind de la 60 la 2000 de persoane în cele 5 săli disponibile, suntem pregătiți să găzduim evenimente de diferite dimensiuni, atât business cât și de orice natură. Flexibilitatea și versatilitatea spațiilor ne permit să adaptăm configurarea sălilor pentru a integra zonele de coffee break, prânz sau cină, în funcție de nevoile evenimentului.

Cu peste 180 de locuri de parcare, facilităm accesul participanților la conferință. De asemenea, suntem capabili să pregătim săli pentru workshop-uri și să oferim suport simultan pentru mai multe prezentări, desfășurate în săli separate. Această versatilitate ne permite să venim cu soluții unice pentru clienții noștri și să promovăm în continuare concepte inovatoare.

Pentru conferințe și evenimente business în Brașov, alege Lux Divina.

Profesionalism

O bună relație e bazată pe respect. Respect pentru cerințele clientului, respect pentru bugetul alocat, respect pentru rezultatele promise. Ne luam în serios rolul de organizatori și înțelegem perfect că un eveniment nu e doar o înșiruire de activități ci și un examen de eficiență. De fiecare dată căutăm soluții adaptate bugetelor și de fiecare dată respectăm promisiunile făcute.