Despre noi

Lux Divina

Gazda evenimentelor din Brașov

Povestea centrului nostru de evenimente începe în 2015, când Sala Dacia, probabil cea mai mare sală de conferințe din Transilvania (capacitate 2000 de locuri), și-a deschis porțile pentru primul eveniment.

De atunci și până în prezent, am crescut și ne-am dezvoltat continuu, am adăugat noi facilități și servicii pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri. Astăzi, Lux Divina este recunoscut ca un centru de evenimente de prestigiu, care ofera spații elegante și adaptabile, alături de servicii de înaltă calitate pentru a transforma fiecare eveniment într-o experiență memorabilă.

De la conferințe și lansări de produse până la petreceri corporate și nunți de poveste, gazduim evenimente în Brașov și oferim un cadru perfect pentru fiecare ocazie.

Cele 5 săli de evenimente reprezintă inima și sufletul centrului nostru, fiecare fiind o capodoperă arhitectonică și tehnologică. De la Sala Dacia, care a marcat debutul nostru cu fast și grandoare, fiecare sală oferă un cadru perfect adaptabil și personalizabil pentru a se potrivi tematicii și necesităților evenimentului tău. Cu o varietate de opțiuni de configurare, dotări tehnologice de ultimă generație și un personal exemplar, suntem pregătiți să transformăm fiecare eveniment într-o experiență de neuitat.

Evenimente memorabile

Lux Divina, epicentrul evenimentelor de prestigiu în Brașov

Lux Divina este locul unde se desfășoară unele dintre cele mai importante și mari evenimente din Brașov, indiferent de natura lor: de la conferințe corporatiste majore și lansări de produse grandioase, până la evenimente festive precum nunți romantice, banchete, targuri și concerte memorabile.

Dacă ai în plan un eveniment special în viitor și dorești să-l transformi într-o experiență unică și de neuitat, apelează la experiența, expertiza și flexibilitatea centrului de evenimente Lux Divina din Brașov.