Hotel

Design

Un loc e mai mult decat un spatiu. E o experienta. Acesta e ideea ce defineste camerele si ospitalitatea Lux Divina.

Am imbinat materiale de cea mai buna calitate cu tehnologii de ultima ora. Am cautat combinatii de culori perfect integrate si am lucrat alaturi de Uniq Interiors pentru a gasi solutia unui spatiu primitor si functional.

Pachete complete

Cele doua corpuri de hotel, Dacia si Parc, ofera un numar de 55 de spatii de cazare alcatuite din 50 camere duble, 4 camere single si un apartament.

Fiecare spatiu dispune de conexiune wi-fi gratuita, televiziune prin cablu, aer conditionat si ofera loc de parcare gratuit, monitorizat.

Mic-dejunul, pranzul sau cina sunt pregatite de bucatarii nostri si stim ca avem una dintre cele mai bune echipe de bucatari din Brasov. Suntem atenti la fiecare detaliu si putem oferi la cerere servicii suplimentare. Trebuie doar sa iti doresti.

Oferta corporate

Intelegem ca oamenii de afaceri au asteptari speciale si stim sa venim in intampinarea lor. Ofertele noastre sunt personalizate si de fiecare data gasim variante de colaborare reciproc avantajoase. Ospitalitatea este o calitate pe care ne dorim sa o avem de la primul contact.

Hotel

Un loc in care designul si profesionalismul isi dau mana.