Nunți

Eleganta

Eleganța și rafinamentul sunt prezente în toate sălile centrului de evenimente Lux Divina. Concepute de arhitecți cu pasiune pentru frumos, saloanele noastre reprezintă o combinație perfectă între spațiu, lumină și culoare. Modernitatea se împletește armonios cu eleganța în fiecare element al mobilierului, completând aspectul general și oferind un cadru perfect adaptat pentru evenimente speciale. La Lux Divina, am fost martori la nunti memorabile, unde spectacolul evenimentului a fost amplificat de frumusețea locației.

Așteptăm cu nerăbdare să te surprindem și să te încântăm sălile noastre de nunți din Brașov.

Spectacol culinar

Cate restaurante se pot mandri cu preparate semnate de un chef? La Lux Divina, Chef Vasile Spinu este artizanul unor variante de meniu spectaculoase, perfect adaptate pentru orice eveniment.

De la terina de branzeturi fine la muschi de vita cu arome de trufe, echipa de bucatari te poarta intr-o calatorie unica, asemenea evenimentului tau. Prospetimea preparatelor, gustul lor, modul de aranjare asigura o completare perfecta a unei seri de neuitat.

Servicii complete

Un eveniment reusit nu incepe de la sosirea primului invitat. Incepe de la prima vizita a locatiei, continua cu stabilirea detaliilor, degustare si multi alti pasi esentiali pe care dorim sa ne asiguram ca ii respectam si ii ducem la bun sfarsit. La Lux Divina oferim solutii de la prima intalnire.

Avem mai multe sali iar fiecare sala poate fi amenajata in mai multe moduri. Avem o echipa dedicata, disponibila in fiecare zi, o echipa ce poate raspunde oricaror intrebari si care poate oferi variante de rezolvare pentru orice problema. De aceea spunem ca realizam evenimente de neuitat si de aceea vedem atat de multe zambete pe chipul oaspetilor nostri.