Petreceri corporate

Servicii profesioniste

Stim ca o petrecere este un eveniment unic pentru o companie si tratam toate detaliile cu atentie deosebita. Inca de la prima intalnire ne asiguram ca intelegem nevoile clientului si cu fiecare pas pregatim un eveniment apropiat de perfectiune.

Putem oferi solutii complete pentru petreceri corporate sau ne putem plia pe conceptele dorite de companii. Planificam fiecare etapa a evenimentului si ne asiguram ca sunt luate in considerare toate detaliile. Iar apoi implementam la timp, respectand bugetul.

Bucatarie exceptionala

Credem ca preparatele culinare ar trebui sa fie un spectacol. Si ne asiguram ca de fiecare data pregatim un spectacol desavarsit.

Avem alaturi unul dintre cei mai buni chef-i din Brasov si o echipa ce a uimit invitati la evenimente mai mari de 700 de persoane.

Fiecare eveniment este o provocare pe care ne bucuram sa o abordam si dupa fiecare spectacol culinar suntem incantati sa admiram zambetele multumite ale invitatilor.

Versatilitate

Cu cinci săli disponibile, având o capacitate cuprinsă între 60 și 2000 de persoane, ne putem mândri cu versatilitatea noastră. Fiecare sală poate fi amenajată într-o varietate de moduri, iar opțiunile noastre extinse de sunet, lumină, proiecții și alte efecte speciale permit personalizarea fiecărui eveniment în funcție de preferințele și necesitățile clientului. Împreună cu serviciile noastre de cazare și de spectacolul culinar, suntem pregătiți să răspundem oricăror cerințe, indiferent cât de speciale sau de exigente ar fi.

Respect

Respectul stă la baza unei relații de succes. Ne asigurăm că respectăm în mod fifel cerințele clienților, bugetele alocate și promisiunile făcute. În calitate de organizatori, ne asumăm responsabilitatea evenimentelor corporate pe care le gestionăm și înțelegem că acestea teste teste de eficiență. De fiecare dată, căutăm soluții adaptate bugetelor și ne străduim să respectăm întru totul angajamentele asumate. Pentru noi, respectul este o valoare fundamentală pe care o aplicăm în fiecare aspect al muncii noastre.