Romanian Beef Master 2024 by Radu Zarnescu

Romanian Beef Master 2024
27-28 septembrie, Brașov 🐂🥂🔥
Competie Culinară 🥇🥇🥇
Tematica pentru concursul de gătit carne de vită din acest am este celebra rețetă și tehnică de prepararae, Roast Beef! Cut-ul poate fi la alegere: file, antricot, fricandou, rasol alb, vrăbioara sau chiulotă. Piesa poate fi gătită în urmatoarele aparate: smoker, grătar cu capac, cuptor pe lemne sau cu gaz, kamado, tandur, cuptor electric.
Steak Corner by Masters of Flames 🔥🔥🔥
Se vor testa (gătire și degustare) steak-uri provenite de la ferme din România, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Japonia și Irlanda.
The Best Cut of the Year🥇🥇🥇
Competiție pentru fermieri, crescători, procesatori
Categoria A – Toate cut-urile Premium (de oe spatele carcasei),
Categoria B – Butcher Steak,
Categoria C – Piese pentru Slow Cook,
Categoria D – Carne tocată
Open Seminar 👍🤘
1. Carne maturată VS fresh cut,
2. Tehnica de gătit slow grilling pentru cut-uri cu peste 8 cm Grosime,
3. Tehnicile de hidratare aplicate în procesele de gătit,
4. Chimia fibrei musculare ajunsă la nivelul Well Done.