Tematica pentru concursul de gătit carne de vită din acest am este celebra rețetă și tehnică de prepararae, Roast Beef! Cut-ul poate fi la alegere: file, antricot, fricandou, rasol alb, vrăbioara sau chiulotă. Piesa poate fi gătită în urmatoarele aparate: smoker, grătar cu capac, cuptor pe lemne sau cu gaz, kamado, tandur, cuptor electric.
Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența
dumneavoastră pe website-ul nostru. Vă informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și
în activitatea
curentă cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice
în ceea ce privește Prelucrarea Datelor
cu
Caracter Personal.
Aceste cookie-uri sunt absolut necesare pentru funcționarea corectă a site-ului nostru. Ele asigură
funcționalități de bază, precum navigarea pe pagină și accesul la zone securizate. Site-ul nostru nu
poate funcționa corespunzător fără aceste cookie-uri.
Sunt necesare pentru a analiza anonim traficul web, identificând paginile cele mai vizitate și
acțiunile cele mai des întreprinse. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim în continuare experiența
ta pe site-ul nostru și să oferim conținut relevant.
Permit analiza anonimă a comportamentului online al utilizatorilor, ajutându-ne să identificăm
interesele și preferințele acestora. Astfel, putem oferi reclame și oferte personalizate care să se
potrivească mai bine nevoilor și preferințelor tale.