Săli

Lux Divina

Sala Lux Divina, amplasată strategic cu acces direct din parcarea complexului, este perfectă pentru orice tip de eveniment. Cu o capacitate de 340 de persoane și o suprafață spațioasă de 768 mp, sala oferă un cadru generos pentru orice tip de eveniment., atât corporate cât și private (nunti, botezuri, banchete) Cu o înălțime de 4,8 metri și o lățime remarcabilă între stalpii intermediari și geamurile de 12 metri, sala conferă o senzație de spațiu deschis și eleganță.

Climatizarea și ventilarea adecvată asigură un mediu confortabil pentru toți participanții, iar cele 4 ieșiri de urgență și grupurile sanitare răspund standardelor de confort si siguranță. Designul interior, acoperit cu mochetă, contribuie la o atmosferă caldă și rafinată. Echipată cu un videoproiector wireless Epson, un ecran de proiecție impresionant de 24 mp, pointer și sistem audio integrat, sala Lux Divina este pregătită să găzduiască evenimente care să depășească așteptările, oferind o experiență vizuală și auditivă de excepție. Suprafața vitrată generoasă completează atmosfera cu lumină naturală și conectează evenimentul la frumusețea din jur.

Lux Divina 1

Sal de evenimente Lux Divina 1 oferă acces direct din parcarea principală. Cu o capacitate de 160 de persoane (16 mese x 10 pax) și o suprafață totală de 450 mp, această sală creează un cadru intim și confortabil pentru evenimentele mai restrânse. Cu o înălțime de 4,8 metri și o lățime generoasă între stalpii intermediari și geamuri de 12 metri, sala oferă o senzație de spațiu deschis și eleganță.

Dotată cu un sistem complet de climatizare și ventilare, sala asigură un mediu plăcut pentru toți participanții. Cele două ieșiri de siguranță, grupurile sanitare și mocheta adaugă un nivel suplimentar de confort și siguranță. Suprafața vitrată mare oferă lumină naturală și o conexiune cu mediul exterior, completând atmosfera plăcută a sălii. Dotările tehnice de ultimă generație, inclusiv videoproiectorul wireless Epson, ecranul de proiecție de 24 mp, pointerul și sistemul audio integrat, asigură o experiență vizuală și auditivă de excepție pentru evenimentele găzduite în sala de evenimente Lux Divina 1.

Lux Divina 2

Sala noastă de evenimente Lux Divina 2 este accesibilă direct din parcarea principală. Cu o capacitate de 130 de locuri la mese (13 mese x 10 pax) și o suprafață totală de 450 mp, această sală este ideală pentru evenimente mai restrânse și intime. Cu o înălțime de 4,8 metri și o lățime generoasă între stalpii intermediari și geamuri de 12 metri, sala oferă un mediu spațios și elegant pentru orice tip de eveniment.

Lux Divina 2 este dotată cu un sistem complet de climatizare și ventilare, asigurând un confort optim pentru toți participanții. Pentru siguranță și accesibilitate, sala dispune de două ieșiri de urgență și grupuri sanitare. Mocheta acoperă întreaga suprafață, oferind un aspect elegant și contribuind la confortul general al sălilor. Ferestrele mari permit luminii naturale să pătrundă în interior, creând o atmosferă plăcută și luminoasă. Dotările tehnice includ proiectorul wireless Epson, ecranul de proiecție de 24 mp, pointerul și sistemul audio integrat, asigurând toate facilitățile necesare pentru un eveniment de succes în Lux Divina 2.

Sala Parc

Sala Parc impresionează prin spațiul său generos și facilitățile de înaltă calitate. Cu o capacitate de 160 de locuri (16 mese x 10 pax) și o suprafață de 550 mp, această sală oferă un cadru perfect pentru evenimentele de orice tip. Cu o înălțime de 7 metri, sala beneficiază de o suprafață vitrată amplă, care permite luminii naturale să pătrundă în interior, creând o atmosferă luminoasă și plăcută.

Dotată cu sisteme moderne de climatizare și ventilare, sala asigură confortul participanților în orice condiții meteorologice. Cele două ieșiri de urgență și grupurile sanitare completează aspectele legate de siguranță și confort. Dotările tehnice includ un videoproiector wireless Epson, un ecran de proiecție de 24 mp și un pointer, oferind toate facilitățile necesare pentru desfășurarea cu succes a evenimentelor în Sala Parc.

Sala Dacia

Sala Dacia, amplasată în clădirea Lux Divina Hotel Dacia, impresionează prin spațiul său generos și facilitățile de top. Cu o suprafață impresionantă de 2200 mp și o deschidere între stâlpi de 50 x 42 m, această sală este una dintre cele mai mari și mai versatile din Brașov, chiar din Transilvania.. Capacitatea sa este impresionantă, putând găzdui până la 1200 de persoane în configurare cu mese (100 mese x 12 pax) sau 2200 de persoane în format stand-up / cocktail.

Dotată cu sisteme moderne de climatizare și ventilare, Sala Dacia asigură un mediu confortabil și plăcut pentru toți participanții. Cele opt ieșiri de urgență și accesul permis cu autovehicule de până la 3.5 tone contribuie la o experiență sigură și ușoară pentru toți cei prezenți. Podeaua este acoperită cu o suprafață elicopetrizată și mochetă, oferind o ambianță elegantă și rafinată. Dotările tehnice includ un ecran LED High Definition de 24 mp, completând toate necesitățile pentru un eveniment de succes în Sala Dacia.