Târguri & Concerte

Locatie unica

Sala Dacia este perfect adaptata targurilor de mari dimensiuni si concertelor indoor. Cu o suprafata de 2200 mp si o capacitate mai mare de 2000 de persoane, noua sala Dacia nu are concurenta.

Dotarile tehnice o fac versatila si usor de amenajat. Calitatea materialelor si atentia la detalii asigura toate premisele unui eveniment de exceptie. Sala Dacia este o locatie unica, creata special pentru clientii pretentiosi si poate gazdui targuri si concerte in conditii ireprosabile.

Servicii ireprosabile

Un targ sau un concert este mai mult decat o sala. Tocmai de aceea am integrat in oferta noastra un pachet complet de servicii. Lucram cu unul dintre cei mai buni chefi din Brasov astfel ca putem oferi preparate culinare de exceptie. Echipa de bucatari realizeaza platinguri personalizate pentru fiecare eveniment.

Putem amenaja un bar complet dotat, putem oferi pachete ce includ cazare. Putem asigura masa in celelalte sali ale noastre si putem pune la dispozitie spatii suplimentare, necesare bunei desfasurari a evenimentului. Suntem alaturi de client inca din faza de planificare a evenimentului si ne asiguram ca fiecare etapa beneficiaza de intregul nostru suport.

Oferta competitiva

Suntem atenti la bugete si de fiecare data oferim mai multe solutii. Luam in considerare nevoile fiecarui eveniment si oferim expertiza in organizarea acestuia. De fiecare data am reusit sa gasim un echilibru intre pret si calitate si de fiecare data ne-am respectat promisiunile pana la capat. Dorim sa dezvoltam parteneriate pe termen lung astfel ca suntem atenti la cerinte, le tratam cu seriozitate si le ducem la bun sfarsit.